masa kini

Followers

Tuesday, December 13, 2011

MACAM-MACAM YE KORANG

          Dengan cara macam-macam dioranglah aku tetap akan ingat diorang sampai bila-bila
    sebab dioranglah buat aku gembira tatkala aku sedih atau sepi.
           Perangai diorang yang macam gila-gila membuatkan akau tertawa terbahak-bahak sehingga nak terkeluar semua ORGAN DALAMAN.
Itulah yang dinamakan rakan,bukan rakan fesbuk tapi rakan sekelas yang baik hati.Tanpa diorang luaklah duit poket aku.nyiahahahah.
Siapekan gerangan itu deng! :
Mohamd faizzul bin Ariffin
   maaf ye FAR_EZ kalau aku ade tertiru omwork kau,biaselah tu kanz aku tak siap kerja ..
member pandai yang ade disebelah aku untuk ditanya,memang dh boleh buat kaunter pertanyaan dah,asik tanye die jer..pandai orangnye suka menolong .
Nanti kau dah pergi PLKN xde siape lagi nak hang out dengan aku lagi kanz,harap kau bersabar dengan dugaan yang akan kau tempuh nanti ya,sebab itu yang akan membuatkan kau lebih matang.

Nazirul azlan bin Nasarudin
membuat duit aku tak luak,boleh dikatakan mcam tulah,baik hati orangnya walaupuan cakap benda yg mengarut sampai aku ketawa terbahak-bahak.
Tapi sekarang kau dah xde lagi kat JB ni lagi dah balik KL,entah tak tau bila jumpa kau lagikanzz

Aizat bin Azhari
Tempat untuk mendengar cerita-cerita panas,ceritanya boleh satu dunia nak tau,memang macam real jer ceritanya.Tak sabar aku nak mendengar cerita yang seterusnya,ni pon baik jugak. Bagus jugak wat menantu.
Kau lepas ni dah sibukkan dengan kerja yang mesti tak tentu hala kan..hahhaha,dah susah nak jumpe aku lagi nanti.

3 orang BFF yang membuatkan aku hiba apabila last sekolah dan terpakse berpisah dengan diorang membawa hala tuju masing-masing,entah bila lagi dapat bejumpa.
takut2 diorang dah lupakan aku disini.
mungkin kita takkan berjumpa lepas ni,maafkan aku kalau aku ada buat salah atau terkasar bahasaya ye.                                   Gambar mak jemah bersama bang jemah diatas,!!

              JANGAN LUPA AKU KALAU DAH BERJAYA!!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...