masa kini

Followers

Tuesday, February 4, 2014

TEMASYA GEMILANG KOLEJ KERIS MAS 2014!!


    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..!!
   
      Setelah aku mendapat tawaran kemasukan  ke UKM iaitu salah satu universiti terkemuka di Malaysia untuk meneruskan pengajian sebagai mahasiswa yang gemilang dan terbilang.
Mai sini!!  semua akak-akak, abang-abang ,adik adik, makcik-makcik,pakcik-pakcik dan semua yang tidak disebut,Haishhh!! penat betul nak menyebutnye.....Alahai padahal menaip jer kan....HAHAHHAH!!

   Nak promote banyak-banyak ni,kolej kami,kolej akulah tu kan, KOLEJ KERIS MAS,kami akan mengadakan temasya gemilang yang meletop-letop!!


                                          Ini merupakan lambang bagi TG2KM tahun lepas.

Ok,aku taknak lengah-lengahkan masa lagi just nak bagi tahu,temsaya gemilang kolej keris mas ini dicadangkan untuk diadakan pada:
                                         Tarikh    : 24 Mac - 30 Mac 2014 
                                         Hari        : Isnin- Ahad    
                                         Masa      : 8.00pagi -11.00 malam 

  Semua di jemput hadir untuk memeriahkan program ini,program ni ala ala macam jomheboh lah,cuma lebih lama program ini berlangsung,banyak aktiviti yang akan dijalankan korang.Macam TG2KM yang lepas,artis0artis juga dijemput untuk membuat persembahan dan memeriahkan program dan banyak mendapat sambutan daripada pihak luar.

 Jadi,masih sempat lagi kami mahu mencari sumbangan atau sponsor dari pihak luar,program ini mungkin akan menggegarkan satu ukm,insyaAllah,oleh itu,kepada sesiapa yang ingin memberikan sumbangan  amat digalakkan.Atau sesiapa yang mahu membuka gerai pada program ini,boleh saja..
Boleh direct menghubungi saya,atau cari saja di facebook TG2KM  "Temasya Gemilang".

kerjasama anda amat dihargai..

            “REVOLUSI BELIA : MEMACU MALAYSIA DI PERSADA DUNIA”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...