masa kini

Followers

Sunday, November 7, 2010

majlis

Assalammalaikum dan salam satu malaysia
Hari sabtu bersamaan dengan 6.11.2010 im bersama family telah di flykan ke kulai(*mcm jauh sangat) untuk menghadiri majlis pertunangan my kakak sedara..
  
      Memulakan perjalanan pada 11 pagi dan sampai ke kulai pada pukul 1.00(*ingatkan sekejap je sampai tapi lama jge)sebelum sampai ke destinasi rumah yg dituju kami telah sempat untuk plessing sementara di stesen bas.(*wat muke 10sen jer,,ramai yg tngok)

      setelah sampai ke rumah yang dituju,,kami dipinta untuk menunggu sementara sehingga pihak  lelaki menghadirkan rombongan .*hati merasakan kepanasan cahaya matahari akibat menunggu..
    
       setelah settle perbincangan,para tetamu dijemputkan untuk menjamah sedikit jamuan yg dsediakan..*hati berasa begitu gumbira kerana dari pagi perut berkeroncong kelaparan..asyik para tetamu menjamah makanan,bumi telah menurunkan rezeki iaitu hujan..kepada diri ini setelah kepanasan..

       berakhirnya jamuan tersebut dan juga berakhirnya hujan yang turun membasahi bumi ,satu ayat telah dikeluarkan"aqim tolong basuh pinggan mangkuk ni" dan dengan ikhlas diri ini menjawab"ok,fine"tanpa berlengah lagi  diri ini telah mengambil span di dapur dan terus mencuci pinggan dihadapan..*lampiran tiada kerana asyik dengan mencuci pinggan.

       Setelah itu,aku di jadualkan untuk menjadi model sambilan*senang skit nak ambik gambar kerna ada taman di hadapan rumahnya..kami bertolak kerumah pada pukul 7.10 malam sehingga 7.59malam.Dalam keadaan yang penat dan gembira..

         *Harap mereka dapat ke jinjang pelamin..amin...

Dari lelaki ini
aqim...                                terima kasih

        

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...