masa kini

Followers

Monday, December 20, 2010

Wedding Mastura & Nizam

                           
       Selamat pengantin baru semoga kekal ke akhir hayat.. for my cousin that is akak sedara yang melangsungkan weddingnya semalam 19.12.2010 di kg sayang kota tinggi..ramai juga tetamu yang hadir bagi memeriahkan majlis.. yang mengikut adat orang melayu kita.maaf kerana tidak bisa hadir semasa sesi akad nikah...

warna tema:purple+same dgn baju ensem aqim pakai..
tema:bagai pinang dibelah dua..dua hati disatukan..

 Ini adalah persembahan silat,,kalau korang orang melayu yang pernah hadir ke majlis perkhawinan orang melayu,,mesti tau,tu x kan aku nak jelaskan lecehh..lar..
             gambar ini pula keluarga belah  pengantin perempuan,
 ni ialah sesi bergambar,so aku msuk gmbar yg cntik jer..yelar aku nie bukan sehebat photograper majlis perkhawinan dato syed muzaffar shukur bersama doktor halina..
                                      this is my picture with my sister..
                ni pulak gambar masa hujung2 majlis tersebut,,penat an..so muka dah berserabut..tapi tetap segak lagi bergambar..hiahia..bas kampung nie kalau korang naik memang the best..sedap angin natural..


                                   
                 the last picture me with the pengantin perempuan,sepadan x?? *pic ini diperbesarkan utk menampakkan wajah aku yang ensem..huahua..nnti kang kne mrah pulak ngn pengantin lelaki..tampak sepadan bagai pinang dibelah dua,gambar yang belah atas sne,,yelar pengantin perempuan cikgu,pengantin lelaki pulak pensyarah..memang cun lar tue..

    SEMOGA HUBUNGAN MEREKA BERKEKALAN..
                                   
                                       ..AMIN..

  ikhlas coretan & tatapan kepada semua..
AQIM..

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...