masa kini

Followers

Monday, January 24, 2011

ARTIS PILIHAN MALAYSIA..*poyo sikit

 Hye..Asslamualaikum..you allzz.
  please help me..im headache...please..but utk korang my hand still menaip uk korang juge..ni betul..ok..ikhlas..
    ok,,sabtu lepas,pada pukul 6.30 aku sanggup pergi ke stadium tertutup johor bahru utk menonton konsert lawak...best ok...artis yg hadir seramai 30 org dan akan ditayangkan di astro mustika,,x tau bile akn disiarkan..







      p/s:pic hafiz yg bnyak sbab die sporting...

knsert start,,pda kul 9.00 mlm but pade petang tersebut ade beberapa org artis lain yg dtg,,spt stacy..yeay..jahattt kamu..pekat sgt loghat sabahnyer..then,hafiz dgn membawa awan nyanyoknyer..eh..merepek pulak.awan nano,baru betul,,shahir pun ade..ok..but x mnat sgtlah..gitu2 jelar..pelakon cerita kau & aku yg aqim x kenal..dan cerita klik..

8 comments:

  1. effa..comel ker aeril zafrel???
    cm x jer..

    ReplyDelete
  2. hamzah..kau dok jb ker???kat ner??

    ReplyDelete
  3. wooo..nice bro..hihi..eniway toche sbb puji header aku n jd follower..follow u back broo..

    ReplyDelete
  4. x lah duduk depan pentas..dia pergi dpan aku,,so amek jelah..huauhua

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...