masa kini

Followers

Sunday, February 20, 2011

AKU DIA & VINTAGE

      Hello korang,mase aku jalan2 disekitar blog-bloh disini,aku terjumpa dengan satu photo contest..Oh my GOSHH!!terkejut aqim,kenapelah baru sekarang aqim dapat tau tentang contest tu.

syarat-syaratnyer memang senang jer,tak susah..syaratnyer ialah:

1)itu gmbaq cmna pun talak kesah jnji edit kasi nmpk vintage n oldskul n oliginal dr anda4)buat entry psl contest ini link kan ke sini wokey ye amoi apek..*xyh copy syarat pun xpe*

**ade muke sndri lg bgus, so keoriginalitian trjage**
2)letak kan skali gmbr asal **update**
3)boleh lbih dr 1 but only da best akn di judge


5)folo ini belog...
6)letak ini banner kat lu punya sidebar pstu link kan ke entry wa ni okey <<--xreti xpela kot f(o_0)
7)post link anda kat komen bwh ni ye...
8)tag itu 3 atau lebih lu punya kawan2...
9)tamat tempoh smpai itu 12 MAC 2011 5 MAC 2011 25 FEB 2011 wokey...
**b4 wa blk msia nk end kan contest**
10)gmbr boleh tukar 2kali sahaja n limit 5 keping

So,ape lagi aqim kena masuk contest ni,sebab aqim dah ade gambar yang menarik yang berunsurkan vintage,gambar tu dh cantik,tinggal nak letak kat blog jer,tapi dah ade contest ni,masuk jelah,jangan lepaskan peluang,bak kata orang "SAMBIL MENYELAM MINUM AIR".
 
before
 
after the edit

before

after the edit


sebelum terlupa nak bagi tau hadiahnya begitu lumayan sekali,
 
                itu hadiah aaa smpai nombot 3


                      nombot 1 dia kasi ini.

                                  .

                                   .



                       **fujifilm instax mini**

         **polaroid camera...hrga estimated 6000yen**

                                         ..ok..
                     sampai disini saje entry contest saye..
                                harap you all enjoy..
                                            ikhlas
                                            aqim
                             menulis untuk tertawa

4 comments:

  1. tenkiu 4 joining my contest!! ;)
    gudlak ye ^o^

    ReplyDelete
  2. welcome..i hope i win...
    hahaha....

    ReplyDelete
  3. 1st pic edit is't looks nice..

    ReplyDelete
  4. hawiz:thanks about ur opinion..aqim amat hargai..;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...