masa kini

Followers

Wednesday, March 16, 2011

LUPA NAK PERKENALAKAN DIRI.

Saya suka awak,boleh x gunakan ayat tu untuk ngorat awek??
terlalu drastik ker kalau nak guna ayat tu untuk perkenalkan diri kpd seorang perempuan??
Ngko dah kenapa !!!! ayat tu terlalu drastik digunakan untuk kenal ngan perempuan..
so, jgn guna ayat tu,kang kene pelempang lah pulak..

Ayat apa dah aku merepek nie tadi...Abaikan lah yer...itu saje intro utntuk msk ke new entry yg aq rse lgy hot dr ayat td..huahuahua...tak PERCAYE YER..

ENTRY ni,cume nak perkenalkan diri kpd org ramai dan semua blogger di sini..
Aqim dalam dunia blogger ni rsenye start mse prtengahan tahun lepas 2010..
yelah sebab mse tu rmai yg bagi support sruh buat blog.tengah hot..chewah!! yeker???
dah hampir 10 bulan dh aqim menjadi blogger boy..

Perkenalakan diri ya..name MOHD MUSTAQIM BIN ABAS tinggal dekat johor bahru,ingat tu.
taun ni baru 17 thn,muda lagi still young yg penting thn ni ambil SPM,nak result yg gempak,meletop,bergaya supaya nak jadi pakar forensik yg ceria.Please pray for me ya...
opsss..jurusan pure sains+sains pertanian..
kenape nak jd pakar forensik sebab kerjanya menakutkan,best & so on...memamng tak terkata,memang minat sgt..
masih menuntut di TIJB,thukah anda?
takkan tak tahu sekolah teknik no 1 di malaysia..
SEKOLAH MENENGAH TEKNIK JOHOR BAHRU
batch 2010&2011.
yahhh!!sy suka akan itu photogrphy tetapi sy hnya ordinary phtographer..
tapi sy akan terus belajr dlm bidang itu wlalupun secara tidak formal..

Fesyen..ni pun aqim juga suka,selalu beli jenama PADINI,SILVER PLANET,STYLO,BOSINNI,
banyak lagilah tapi tak ingat.Daripada kasut,seluar,beg,baju,stoking...senang citer daru hujung rambut hingga hujung kaki.lagi satu kebersihan pemakaian mesti jaga..

Kalau nak keluar berjalan,x lengkap kalau tak touch up,yelah aqim seorang lelaki yang metroseksual.menjaga kebersihan diri.
muka selalu gunakan OXY..produk tu je yg digunakan,minyak rambut pula,guna BYLCREAM masih pacak bergaya..ekekekekekekek..tiada yg dapat setanding denganya..

Pasal makanan,tak kisah nak makan apa,aqim jenis yg tak memilih makanan,asal ade jer makan,rezeki jgn ditolak,itulah prinsip makan dlm hidup aqim,rahsia itu yg membuat aqim tetap maintain je kurus..x gemok2..
Korang jangan pulak guna prinsip 'hidup untuk makan' kureng bagus try guna prinsip ni psti korang maintain jer mcm aqim 'makan untuk hidup'.
minuman juga tak kira asal depan mata munum jelah..Mestilah halal yer,,jgn pulak ko letak depan aku arak jenama carsdberdg..tu aku CEPUK KANG...

AQim dibesarkan di kota tinggi johor bahru,kg sayang disitulah zaman kenakalan Aqim bersama kwn2 yg tidak dapat dilupakan .mandi sg,nasib baik tak lemas,masuk hutan nasib baik tak sesat,dan banyal lagilah.Tapi sekarang dah duduk dekat bandar tak dapat nak merasa suasana mcm dulu.Suasana dekat bandar lebih kepada enjoy yg melampau..ekekekekek
Masih banyak lagi coretan yg ingin disampaikan ,tetapi sampai disini saja boleh ia disampaikan..
          kita jumpa lagi entry akan datang bersama kebahagiaan yg menanti..
                                 harap hidup anda lebih baik dari semalam
                                                                   
                                                   chawlobeteh!!
                                          capek deh...nyiahahahaha....

1 comment:

  1. wow..ini mseti menarik,,kalian kena baca & komen...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...