masa kini

Followers

Saturday, March 5, 2011

JANGAN BAZIRKAN MASA SAYA!!

Aku seperti biase mahu menjadikan diri ini lebih hebat daripada biasa.Tapi mampukah aku lakukanya dengan masa yang singkat.Itulah yang tengah aku fikirkan sekarang.Betapa besarnya cabaran yang Allah berikan kepada aku iaitu memperbetulkan pendirian seseorang,disamping juga aku memperbetulkan diri aku**INILAH BLOG YANG DITULIS SAMBIL HATI MEMBERIKAN IDEA,IAITU ADE LINK DENGAN PERASAAN.

Hari ini aku lalui hari dengan biase sahaja,iaitu di pagi hari,aku belajar tentang bagaimana nak mengembangkan ayat.Ayat daripada 20 patah perkataan kepada 150 patah perkataan,Percayakah??ini memang betul ye,tiada yang mustahil dekat dunia ini.

Mesti korang tertanya-tanya kenape mood penulisan agak berlainan daripada sebelum ini.kenapa?ini kerana aku mahu memperbetulkan penulisan aku.Disamping tidak mahu menjadikan burger rojak iaitu atasnya diletakkan mayonis dan dibawahnya diletakkan sambal belacan.Kan nampak tak sedap dimakan.

Justeru itu,korang kena memperbaiki tulisan korang juga.sama-samalah kita memperbetulkan ayat tulisan kita.Bahasa jiwa bangsa.Entry ni bukan mahu menjatuhkan sesiapa tapi hanya luahan hati sahaja.Bagi mereka yang berasa sensitif anda disyorkan jangan baca ya..

Harap maaf seribu maaf....

1 comment:

  1. harapkan sesuatu yang lebih baik akan mendatang

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...