masa kini

Followers

Wednesday, May 2, 2012

AKU MEMBAWA DIRI KETEMPAT YANG ASING

     

                 BY THE WAY,Mengapa aku rasa hidup aku sunyi je semacam,rasa kecewa dan sedih berbagai mungkin selepas aku berpisah dengan kawan-kawan karib,rapata,tau mungkin musuh.hurrrrrmmmmm. :(
Perasaan hati aku rasa seperti hiba,sayup,rasa nak menangis mengenangkan perpisahan dengan diorang...
Aku sayang sangat dengan sahabat yang aku amat cintai kerana die yang telah membuatkan aku gembira,terhibur seperti tiada masalah dalam dunia ini..Tapi sekarang dia sudah hilang dari pandangan aku seperti dia berlari meninggalkan aku dibelakang bersendirian seperti orang gila..
 HURRRRMMMMMMMM!!!! I WANNA CRY!!!!
 

         PERRGGHHHH!!Sebelom ni tak pernah pulak aku rasa macam ni,sedih sangat hati rasa tak tenang macam dunia ni kosong tiada ape2 untuk dibicarakan mungkin kerana aku susah nak percaya pada sesiapa..
   Tiada lagi ego yang dapat disembunyikan  dalam diri seorang lelaki apabila dia menangis, seperti aku,menagis malah ia membuatkan aku rasa tenang selepas itu.Mengapa itu harus berlaku pada diri aku,mungkin ALLAH mahu menguji keimanan aku,aku redha dengan semua ini.Biarlah kenangan itu pergi tanpa relaku.." DALAM APA-APA PUN JUA YANG BERLAKU,SAYA AKAN SENTIASA ADA DI BELAKANG AQIM....SAYA TAKKAN TINGGALKAN AQIM " sahabat yang memberikan dorongan kepada aku tak mungkin akan aku lupakan!
Satu perkara,aku tak menyesal berkawan dengan kau,aku sayang kau :(

  Walau kau tiada disini ku tetap ingat semua pesanmu,kuhidup seolah-olah kau masih ada bisikan kata  kepadaku..   *mohamad mustaqim bin abas  *2.may.2012  *11.40pm

Biarlah hidup ini mendapat keredhaan ALLAH,harap hidup aku lebih ceria,gembira dan sentiasa tersenyum selepas ini..
maaf,im ridiculous..

Jangan lupa nama aku...

    THE END.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...