masa kini

Followers

Tuesday, May 28, 2013

BALIK KAMPUNG UNTUK KAHWIN


Assalamualaikum semua,macam poyo jerkan tajuk entry untuk kali ini BALIK KAMPUNG UNTUK KAHWIN! macam aku jer yang nak kahwin,umur still muda lagi nak kahwin apenyer..hahahahha!
Anyway,aku balik kampung sebab dua orang akak sepupu aku kahwin yang berlainan tempat di Kota Tinggi,dua orang sekali gus menjadikan aku salah seorang photographer yang tak bertauliah,hahahhah!
Walau sesibuk aku pun,menjadi seorang photographer aku sempat lagi buat entry baru ini untuk korang semua yang menunjukkan aku masih wujud lagi dalam dunia blogger ini.
Inilah semua hasil karya aku    Perjalanana balik ke kampung pada waktu pagi memang menyeronokkan sekali bagi abang aqim tau! hakhakha.sempat bergambar dalam kereta lagi walaupun bangun pagi lambat,kelam kabut tahap gaban pagi tu,main sumbat je dalam beg je semua baju..hahahhaha!     Waktu pagi sabtu kak umi maisarah aku bernikah dengan pasangannnya,begitu jelita seperti puteri yang cantik..hehehhe..kak umi nicelah kamu.
   

       Pada waktu lepas zohor pula,akak Assiah saya pula bernikah dengan pasangannnya bernama Adam,seorang mualaf,kak assiah memang cantik meletoplah!


Malam berinai dilakukan pada waktu malam meriah sungguh!
                         Gambar kteorang sekeluarga juga perlu diambil untuk dijadikan kenangan.. :)
Gambar yang dekat atas ini semuanya acara kemuncak mereka iaitu acara perkahwinan yang sangat meriah bagi mereka,sangant sweet sangat padan dan sangat serasi bagi mereka,aku sebagai penulis belog ini mendoakkan akak-akak sepupu saya bahagia disamping suami tercinta :)


          Salam akhir untuk semua daripada pemilik belog yang awesome ini..hehehe,nampak tu muka dah penat sangat mata dah merah giler penat tambah dengan mengantuk sekali,selepas beberapa hari menjadi seorang photographer..

                              Kita jumpa lagi di episod yang lain pula ya!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...