masa kini

Followers

Tuesday, May 7, 2013

PANTAS KILAT           Asslamualaikum,semua blogger-blogger yang tidak jemu-jemu bertandang ke blog aku ini. Hari ini yang bertarikh 07/05/2013 merupakan tarikh yang membuka pintu hati aku untuk memaksa jari jemari bagi menaip entry terbaru ini,ada jugak rasa malas nak buat entry terbaru walaupun lama dah bercuti ni,tapi bila difikirkan balik,kenapa malaskan,aku dahlah ramai peminat,taknaklah hampakan harapan peminat semua..HAHAHAHAH! *Dalam mimpi saje ade peminat,realiti mampu ke ada?

 Macam mana pun kali ni aku sediakan korang sedikit foto yang membuatkan aku kagum dengan perjalanan hidup seorang fotografi,dalam blog aku ni,aku bukan sahaja meletakkan foto-foto yang menarik tetapi didalam setiap itu aku selitkan unsur-unsur yang memberi mesej positf yang mampu menaikkan semangat seseorang.

           Sekali lagi,aku sedih apabila keluar dari tempat belajar aku,setelah tamat pembelajaran,kesedihan tu yang membuatkan aku malas nak update ni,tapi sekarang dah berkurang.Semakin hari semakin meninggalkan semua kenangan yang hadir samada secara mimpi atau realiti,.Ya,mungkin serba sedikit ia dapat mematangkan kehidupan aku,siapa yang tak mengakukan malah jumpa kawan yang baru dapat menceriakan kehidupan kita mungkin yang sebelum ini tidak setanding sekarang.               Dalam foto-foto yang aku pertontonkan,korang dapat lihat kegelapan yang diterangi cahaya yang berbagai-bagai rupabagi menerangi sesuatu tempat.Ya,aku tak perlu berputus asa untuk mencapai segala yang aku nak sebegitu juga korang.Mungkin ada orang kata ,yang lepas tu biarlah ia lepas membawa arus masa mengalir laju bak air yang mengalir tanpa berhenti.
PRU ke 13 juga membuat aku happy dan juga kadang-kadang sedih,tapi itu semua dah berlalu beberapa hari lepas,taknak ungkapkan lagi.Maafkan aku jika ada perlakuan yang salah aku lakukan,maaf juga jika tulisan aku seperti kurun ke 15.HAHA.
Kita jumpa pada lain hari,jangan nakal-nakal ya! ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...